NÅR DET ER SNAKK OM DRØMMER

ANNONSELENKER

BIKINI TOPP HER | BIKINI TRUSE HER

Dette er en drøm som jeg bank i bordet VET at kommer til å skje i veldig nær fremtid, og det er at Olivia og jeg skal på tur. På Sydentur. Hurra, hurra, hurra! Jeg er normalt veldig glad i all slags vær, men den siste tiden har vært hard, og jeg kjenner at sol og D vitaminer hadde hjulpet veldig på vinterdepresjonen som slo mye hardere ut denne sesongen enn noen andre jeg kan huske. Naturlig nok (🤯) får facebook med seg at jeg kikker litt på bikinier innimellom, og det minnet meg på at jeg kan dele noen favoritter som jeg vurderer å klikke hjem. Må bare avvente litt til først, for det er enda en stund til ferie og plutselig dukker noe enda bedre opp 🤷🏼‍♀️

BIKINI TOPP HER | BIKINITRUSE HER
BIKINI TOPP HER | BIKINITRUSE HER
Share:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *