aim’n x Gina Tricot

Annonselenker

Hei, fineste lesere i verden. Håper dere har det bra.
Er det én ting jeg er skikkelig stolt over at jeg har fått til så er det et godt forhold til trening. Da jeg vokste opp var gym et av fagene som var verst for meg og jeg likte aldri å pushe meg selv, bli svett og rød i kinnene. Synes det var superflaut. Akkurat det å bli rød i kinnene er ekstremt hos meg. For jeg får ikke bare en herlig, frisk og rød farge i kinnene når jeg blir varm, jeg blir blodrød i hele fjeset🙈 Sånn på ordentlig. Folk kommenterer det. Hehe. Bare i går da jeg var på jobb og gikk litt fort rundt i butikken for å rydde blusset kinnene mine opp, og kollegaen min kommenterte det. Fargen da var ikke mye å skryte av selvsagt, men du kan tenke deg at om det skjer av litt kjapp gange på jobb, så kan du helt sikkert se for deg hvor crazy det blir på trening når man tar litt i. Oh man, nå har jeg snakket mye om kinnene mine.

Poenget mitt var egentlig bare det at jeg er så glad jeg har overkommet de tingene jeg ikke likte da jeg var yngre med trening. Jeg tror ikke jeg trenger å nevne at trening er bra for et menneske, men nå gjorde jeg det likevel, og at jeg nå gjerne går på trening 6 dager i uken frivillig (på en god uke altså, jeg er ikke superman) er jeg så innmari stolt av.

De dagene jeg føler meg aller best på trening er når jeg har på meg treningstøy jeg føler meg dritfin i. Da later jeg som at jeg er en av de superflinke treningsdamene på instagram og stiller meg ved vektstanga for litt squats and lunges. 💁🏼‍♀️

Share:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *