FREDAGSPRAT

Annonselenke | JUMPSUIT HER

Hei dere. Endelig helg, ikke sant? Jeg føler jeg har hatt en skikkelig fin uke. Jeg fortalte dere for eksempel om drømmen min, noe som jeg synes var skikkelig skummelt. En venninne av meg sa til meg at hun ikke helt skjønte hvorfor det var skummelt, men det er bare noe med det. Å kaste ut en drøm som akkurat nå virker så langt ifra rekkevidde. Men det er det som er litt spennende. Jeg er nysgjerrig på om jeg kan greie det, og jeg ønsker så inderlig å gjøre det. For jeg synes dette er så gøy, og TENK å få lov til og leve av noe man synes er så gøy. Og så er ikke blogging helt akseptert av mange enda føler jeg. Jeg vet jo at mange som leste akkurat det blogginnlegget kanskje tenker “herligfred, det får hun helt sikkert ikke til, det er altfor mange der ute allerede”, men det går bra. Jeg tenker også det. Og jeg skal prøve uansett. Jeg vet jo ikke om jeg får det til hvis jeg ikke prøver. Og i dag fikk jeg et oppdrag! Hurra, så glad jeg ble:) Gleder meg til å vise dere.

Det var veldig hyggelig med så mange spørsmål fra dere på instagram, og hvis dere har lyst til å stille flere er dere hjertelig velkomne. 🎈Tenkte å svare på dem i morgen.

Share:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *