GLADNYHET

Det har ikke vært så veldig mange av de i det siste, men i går fikk jeg gjort uendelig mye mer enn jeg trodde jeg kom til å få gjort og i dag fikk jeg en god nyhet.

Angående i går så er jeg i prosessen med å selge leiligheten min. Som er kjedelig, men også veldig bra. Jeg elsker leiligheten min og hadde jeg kunnet velge hadde jeg tatt den med meg. Men O’s barnehage er 15-20 minutters kjøretur unna så jeg kjenner at det er på tide å komme seg nærmere den. I tillegg lønner det seg økonomisk, og det er vel det som har satt prosessen i gang. Så i hele går ryddet vi og pakket overflødige saker bort slik at den tar seg bedre ut på visning. I tillegg har jeg vært så heldig å få bytte inn bilen min i en litt billigere en, og det er den største gladnyheten. Så i dag har vært en ordentlig god dag, og OM jeg setter pris på det oppi det hele? Jess.

Jeg har nevnt tidligere at jeg skriver en dagbok for å få ned tankene mine og i dag skrev jeg et innlegg kun til Olivia. Det handlet litt om å ta én dag av gangen, og selv om jeg ikke er flinkest til det så har jeg jobbet ordentlig med det i dag. Kanskje det er derfor denne dagen er så bra. Fordi for mange så kunne det å måtte selge leiligheten og “nedgradere” bilen være bare negativt, men jeg velger i dag heller å se det positive i det. Jeg har jo fortsatt en bil som tar meg dit jeg vil, pluss at den har parkerings varme eller hva enn det heter, OG jeg har tak over hodet. Jeg skal være fornøyd med det:)

Jeg lurer forresten på om Olivia noen gang kommer til å være så sneaky. At hun leser dagboken min og der innlegget til henne. En del av meg håper det.

Share:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *