DET VAR INGEN SOM KOM

Bukser HER | Genser HER

God Valentins dag dere. Jeg har et kjærlighetsforhold til sukker, og i dag har jeg virkelig pleiet det. Herremin så svak jeg har vært. Spiste grøt med sukker på til frokost, til neste måltid hadde jeg tre sjokoladeboller, vi hadde pølser til middag, på vei hjem spiste jeg den siste bollen i bilen og da jeg kom hjem stod en godtepose og ventet på meg. Det er jo faktisk helt krise. Og jeg burde ramse opp slikt noe oftere. Det blir da lettere å se hva slags forferdelig kosthold jeg har hatt i løpet av dagen, eventuelt hvor flink jeg har vært. Heldigvis er ikke dette normalt, men jeg skal være den første til å innrømme at jeg burde bli flinkere til å få i meg mer grønnsaker.

I dag hadde jeg visning av leiligheten min, og dessverre kom ingen. Tenk det – ingen, også på den fine leiligheten jeg har også! Det er jo skikkelig kjipt å si og jeg kunne valgt å ikke dele det, men da forsvinner liksom poenget mitt med at jeg nærmest skal være en åpen bok her inne, så da blir det delt:) Dere er så gode også med de fine tilbakemeldingene dere kommer med så da er det ikke så skummelt heller. En ting jeg har lært av pappa er å ha is i magen, og det er noe jeg jobber med ofte. Jeg kan fort bli utålmodig hvis det er noe jeg ønsker meg skikkelig, skikkelig masse, men jeg vet at tålmodighet er nøkkelen til mye bra, så da må jeg jobbe med det. I denne situasjonen spesielt. Heldigvis sitter jeg i den situasjonen at jeg ikke MÅ selge selv om jeg har kommet til det stadiet der jeg virkelig vil, og da blir det fort lettere å være litt tålmodig. Det er bare vanskelig å ikke lengte etter kortere avstand til både jobb, barnehage og sentrum. I tillegg til en helt ny start. Jeg blir ordentlig glad hvis dere vil krysse fingrene for meg om at den snart blir solgt:) Leiligheten og nabolaget er helt fantastisk så de det blir kommer definitivt ikke til å angre 😄

God torsdagskveld <3

Share:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *