BESTE JEG HAR HATT

My hair was pretty awesome in this shot if you don’t mind me saying:)

Hei fine venner. Har dere det bra?
Jeg har hatt en helt rå start på dagen. Jeg har vært på trening, spist en sunn og god frokost, hjulpet pappa og etter det bestilte jeg en massasje time til meg selv. Jeg hadde et gavekort jeg ikke har fått brukt og det var i ferd med å gå ut på dato, så da måtte jeg bare hive meg rundt. OG-JEG-ANGRER-INGENTING. Hehe man angrer jo normalt ikke på slik luksus som det, men massasjen jeg hadde i dag være seriøst den aller beste jeg har hatt noen gang. Og jeg har hatt en god del i løpet av livet. Det er det beste jeg vet, så hvis du vil være vennen min kan du bare gi meg en massasje. (Eh ikke helt sant, men you get the picture).

Jeg hadde bestilt en koppingmassasje. Som jeg sa har jeg hatt litt massasjer tidligere, men kopping har jeg ikke prøvd, så jeg tenkte at det var en god idé. Da jeg kom dit ble jeg møtt av ei super hyggelig dame som fint fortalte meg at koppingmassasje kanskje ikke var helt det jeg var ute etter hvis det var velvære jeg ønsket, så hun anbefalte en blanding av klassisk massasje og kopping. Den anbefalelingen skal jeg ta med meg gjennom hele livet for hun hadde helt rett. Koppingen var definitivt ikke nytelse, det gjorde kjempe vondt, men mikset med klassisk massasje var det perfekt. Én del vondt, og én del godt som får hele massasjen til å føles som at den virkelig gjør noe for kroppen. I motsetning til massasjer der den nesten er som stryking. Jeg liker det også altså, men foretrekker absolutt litt trykk. I tillegg fikk jeg beskjed om at kopping er veldig bra mot cellulitter så jeg bare: “Woop!” 🙂

Det var Julia på AQ Velvære som gjorde den gode jobben og jeg hadde anbefalt henne tusen millioner ganger. (Ikke sponset forresten.) God mandag, nå skal jeg ha meg litt mat før det blir jobb resten av dagen <3

Share:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *