GLEDENE I LIVET

På Facebook de to siste dagene har jeg invitert folk. Jeg har invitert dem til å like siden for den nye BUSINESSEN min. Og-det-er-helt-sykt. Tenk at jeg har greid å jobbe meg opptil dagen i går. Hadde du spurt meg for et par måneder siden hadde jeg kanskje sagt at jeg hadde lyst til å gjøre det, men neimen om jeg hadde hatt gjennomføringsevnen. I dag er den på plass og jeg er mer gira enn noen gang. Og det krever kun det jeg drømmer om å gjøre i livet. Å skape innhold, inspirere og lære bort. Jeg tror ikke du skjønner i hva slags ekstase jeg er i og det bobler i blodet mitt. For en deilig følelse. Hehe hadde du spurt om det også for en tid tilbake så hadde jeg sagt at jeg tror ikke jeg noengang kommer til å føle på det igjen.

Når det er sagt, jeg har pratet mye om den kjipe tiden jeg har vært igjennom nylig i tidligere innlegg, og jeg skal ikke komme her og si at alt er perfekt nå, men jeg er på en liten høyde i dag og det ønsker jeg å utrykke! Dette er et gledens innlegg 😘 Still meg alle slags spørsmål på instagram eller facebook hvis du vil. Elsker engasjementet deres! ❤️

Share:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *