CHARLOTTE, THE BLOGGER

ANNONSELENKER

Trousers HERE | Shirt HERE

Hei vakre mennesker. Det er alltid like hyggelig for meg å komme innom her. Jeg elsker sosiale medier. Samtidig som jeg tror det er ekstremt viktig for selvfølelsen å ta en pause fra SoMe inni mellom synes jeg, i hvert fall for min egen del, at det gir meg mye fint. Samtaler med dere er det aller beste.

Og jeg blir helt ærlig så utrolig oppgitt over meg selv som ikke skriver her inne oftere, når jeg til stadighet innrømmer at jeg elsker det så mye. Men det er jo en hobby, og det er ikke alltid at man tar seg tid til hobbyen sin, og fotografi og blogging har vært nedprioritert den siste tiden. Men det får være det det er:) Jeg kan ikke være flinkest i alle ting. Faktisk er jeg ikke flinkest i noe, men jeg er VELDIG flink i mye:) Og det er greit for meg.


Hi beauties. Thank you for stopping by. I love it so much coming on here. I love social media, though I do think that it’s crucial to have a SoMe break once in a while. Especially for self love. But all in all being on social media gives me a lot of joy, and conversations with you guys are the best.

Honestly, I’m disappointed in myself for not coming on here more often. Mostly because I expected more from myself, but also because I feel like in a way I disappointed you guys. I made a declaration that I was going to make blogging my thing, and it just hasn’t happened in the way that I imagined. BUT, it will just have to be the way that it is. I am not the best at this. In fact I am not the best at anything, though I am SUPER good at a lot of things. And that is fine with me 🙂

Share:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *