MORNING WALK

God morgen fininger!

Hundre ganger har jeg prøvd å rotere dette bildet, men det vil bare ikke spille på lag med meg, så sånn blir det. Det er kunst..

Uansett HEI! Jeg kom akkurat hjem fra en lang gåtur. Før jeg dro ut sa jeg til meg selv at mobilen ikke skulle brukes og det gjorde jeg heller ikke. Bortsett fra å høre på musikk. Men jeg skal ærlig innrømme at jeg fint er avhengig av den for flere ganger poppet den opp i hodet da jeg så ting jeg ville ta bilder av. Jeg syns ikke det er så ille å være litt avhengig sv mobilen, vi lever tross alt i 2019, men jeg selv har lyst å bevisst velge den bort til tider. Jeg vet for min egen del at det er sunt for den mentale helsen, og kanskje er det det for din også? Hvem vet, men er det ikke verdt et forsøk?

Ha en fin dag!😘


Good morning, loves!

A hundred times I tried rotating this image, but it refuses, so this is it. It’s art..

Anyway, HI! I just came back from a long walk. Before I headed out I decided not to use my phone for the entire trip. Just me, myself, the nature and music. Though I realized throughout the trip that I’m definitely addicted to it. Several times I watched something beautiful and immediately wanted to reach for my phone to take a photo. I didn’t though, and I think it’s so important to consciously make the desicion to be without it for a while. I don’t think it’s too bad being a little addicted to it. We do live in 2019, but being away from all kinds of influnce, if only for an hour, I think can do so much for your mental health. At least I know it to be true for myself, and I encourage you to try. Maybe it will be the best thing ever. Or maybe not, but at least you tried.

Have a nice day😘

Share:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *