WEEKEND


På fredag tror jeg at jeg tok med meg nesten alle kjolene vi har i butikken for å prøve. Jadaa, det var å overdrive litt, men i hvertfall femten. Vi skal til syden nå til lørdag (hvis flyet vårt går) og da fristet det så å kjøpe med meg én eller to til turen. Heldigvis innså jeg at jeg har hundrevis av dem i skapet og motstod fristelsen.

Jeg har jo faktisk veldig mye fint i skapet som jeg bare har glemt. Det skal jeg finne frem i kveld eller i morgen og starte pakkingen allerede da. Sava, jeg gleder meg!


Last Friday I think I brought with me every single dress that we have in our store all at once to the fitting room. Yes, well of course I had to exaggeratea little, but at least fifteen! I’m visiting Crete the coming Saturday, and I really wanted a dress or two to bring with me. Fortunately I realized that I have a ton of them in my closet, and refrained.

I do actually have so many nice things in my closet and I’m glad I resisted. This evening or tomorrow I will go treasure hunting and pack at the same time. Can’t wait!

Share:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *