TUESDAYS

Annonselenker

Kjole HER | Sneakers HER

Én av de aller beste trendene som har poppet opp de siste årene er den der man kan bruke sneakers til nærmest alt. Eller det er i hverfall det jeg gjør. Til jeans like lett som til kjoler. Jeg elsker det! Hadde jeg eid disse to tingene hadde jeg brukt dem i dag, men som jeg så fint nevnte i mitt siste innlegg så har jeg mye annet fint i skapet, så jeg tenkte at når tiden er inn for å kle seg, blir det inspirert av disse to tingene 🙂

Og kan jeg bare få lov å skryte litt av meg selv? Jeg har blitt så sykt flink på trening. Rutinen har virkelig kommet tilbake etter en litt mer enn normalt vanskelig høst og vinter, og det føles helt nydelig. Og i dagene opp mot syden turen vi skal på har jeg gjort en avtale med meg selv om å spise litt bedre, og neimen har jeg fått til det også! S T O L T!

Nå skal jeg straks ta litt bilder til et samarbeid. Ha en deilig dag:)) C0

Share:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *